агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Доведената щерка на Орхан Мурад: Викаше любовниците си вкъщи, а мама лежеше оперирана от рак!

“Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адска болка в леглото, у нас отново идваха жени.”

seo-blog7

 

Това разкритие направи доведената дъщеря на Орхан Мурад – Александра Кузева. По-голямата сестра на Сузанита е плод на любовта на майка й Шенай от преден брак.

 

Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече няколко месеца.

 

Наскоро певецът атакува яростно бившето си семейство, като ги обвини, че са го „използвали за банкомат и е плащал само зависимостите им“.

 

гръцки преводач Добрич

Това вбесява доведената щерка на музиканта.

 

“Исках да запазя мълчание, ама не се сдържах. Когато изневеряваш системно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад казва, че няма зависимости. А постоянно да имаш любовница какво е – физиологична нужда ли?

 

Александра се надява той да не постъпи с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно хитовият изпълнител очаква бебе от новата си жена Камелия, писа  “България Днес”.

Сузанита, която наскоро роди първата си рожба, напълно подкрепя думите на кака си. Тя обаче не смята да коментира темата, поне засега. „И аз ще проговоря много скоро и тогава ще запуша устите на всички“, закани се Сузанита.

Източник:

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Златка Черната да носи повече цветно, Експоуз и Месечков - като стюарди от Папуа и още + СНИМКИ