агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Драма в ефира: Зрители на бунт срещу Аксиния от „Фермата“

Сексапилната Аксиния беше избрана за ратай на седмицата и това предизвика вълна от проблеми във “Фермата”. На нея и се наложи да дои крава, за пръв път в живота си и въпреки че бе наясно с предизвикателството, тя отказа да участва в урока, който нагледно изнесе фермерът Ники.

seo-blog7

“Ще доя по-късно, сега ми е лошо”, отсече тя, но все пак в един момент се наложи да го направи.„Леле, какво ме чака? Ох, много ме е страх! Нищо няма да ми направиш, нали?“, обърна се ужасена Аксения към животното. В отговор, то невъзмутимо я плесна с опашка през лицето.

Зрителите избухнаха, след като тя се умори от доенето и отиде да се къпе, докато останалите фермери чакаха гладни край масата. “Тая е била за “Ергенът” объркала е предаването”, пише зрител. Тази “Аксения освен, че е грозна е лоша по душа, клюкарка, мързелива, не знае, че на масата сядат всички заедно, защото така се хранят нормалните семейства.” – възмущава се друг.

Драмата с Аксиния продължава и в епизода тази вечер, а зрителите призовават в социалните мрежи за тежки наказания срещу красавицата.

Източник:

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Белослава нагази модния лук, Генова и Любо - среден за въображение, и още + СНИМКИ