агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Две стаи с купи и медали има Анн-Джи! Блондинката тренира ММА и граплинг

Призната не само нас, но и в света като една от най-изящно атлетичните дами, днешната лъвица на фитнеса Анн-Джи колекционира медали и купи от спортните си състезания през годините. Те са десетки. Свидетелствата от ценните победи са разположени на подобаващо място в цели две стаи от апартамента й.

seo-blog7

 

Като дете тя колекционира, както всички нейни връстници, картинки от дъвките „Турбо“ и снимки на популярни певици. Но има и необичайно за момиче увлечение момчешките колички. Сега вече певицата не ги пази. „Още тогава композирах песнички, пишех стихове и дори правех списание за мода“, издава тя старите си увлечения.

 

Едва 10-годишиа, Анн-Джи печели първия си медал за бъдещата си колекция. Той е сребърен -по художествена гимнастика, а малката Анн-Джи е част от ансамбъла на изключително популярния тогава „Академик“. „Когато бях в първи клас, минаваха пo училищата и ни оглеждаха за подходящи физически данни. Оказа се, че имам подходяща фигyра и така започнах да тренирам художествена гимнастика“, връща се в спомените си тя.

 

„Състезавахме се с ансамбъла на всички уреди. Пътyвахме много по състезания в страната.“ В по-късните години този спорт се оказва недостатъчен за широкия й хоризонт и красавицата започва да е занимава с модерен балет, след което сама става хореограф и отваря собствена танцова школа.

 

гръцки преводач Добрич

Анн-Джи завършва средно театрално училище „4хС“ при Николай Георгиев и постъпва в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. След завършването си тя се посвещава на музикалната кариера, а с нейната визия и артистичност бързо се превръща в изгряваща звезда на музикалния небосклон. Междувременно се запалва по фитнеса, който става не само нейно хоби, но и начин на живот за години.

Вижте още:  Мария спи за 10 бона в Дубай! Фолк певицата разполага изцяло със семейния бюджет

 

Жив спомен у нея оставя първото й фитнес състезание: „Бях поканена от българската национална фитнес федерация като гост изпълнител на едно тяхно национално състезание по бодибилдинг. Явно прецениха, че имам данни, и ме поканиха да се включа в най-новата дисциплина тогава „Мис Фитнес“. Явих се и така завоювах първата си титла „Мис Фитнес България“. А на финала пях със златния медал“, с усмивка разказва победителката.

 

Следва многогодишна международна състезателна кариера, увенчана с цели три последователни световни титли „Мис Фитнес Свят“, балканска шампионка, шампионка не само на България, но и на Италия и Сърбия, редица международни първи места, както и бронз от престижния „Мис Олимпия САЩ“. Многобройните победи добавят купи и медали към безценната й колекция, пише „България Днес“.

 

Но и това не е достатъчно за атрактивната певица – през последните седем години тя се занимава с ММА в спортен клуб „Гладиатор бокидо“ с треньор Кирил Алексиев и се състезава по граплинг към клуб „Пит булс“ с треньор Кристиян Попов.

 

„Последният ми и много любим и жадуван медал е от Европейското по граплинг във Франция на една от най-престижните федерации в света NAGA, на което станах вицеевропейска шампионка“, казва русото изкушение. С този медал тя завършва сбирката си. „Колекцията ми от медали и купи е пълна, така че мога да кажа, че съм сбъднала всичките си мечти!“.

Източник: