агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ето кои са шестте стартиращи компании, които ще получат ексклузивни менторски сесии на конференцията Founders Today

Ясни са имената на шестте стартиращи компании, които ще получат ценни съвети и насоки за развитието на своя иновативен бизнес от успешни и утвърдени предприемачи и инвеститори по време на предприемаческата конференция Founders Today, която икономическият сайт Investor.bg организира. Специализираното събитие ще се проведе на 28 юни, от 14:00 часа, в зала „Васил Левски“ на хотел Hyatt Regency Sofia, където суперотборът от ментори ще консултира и отговори на всички въпроси на шестте най-перспективни бизнес идеи, избрани след прецизен подбор сред всички кандидатствали.

seo-blog7

Организаторите на Founders Today издават, че своето желание за достъп до ексклузивни менторски сесии и добиване на по-голяма публичност са заявили повече от 70 стартиращи компании, сред които дигитални комуникационни платформи за изграждане на общности, мобилни приложения в помощ оптимизирането на отделни процеси от хранително-вкусовата промишленост, платформи за личностно и професионално развитие и още много иновативни бизнес идеи, фокусирани върху изграждането на полезни навици за здравословен и активен начин на живот.

Шестте стартъп компании, които менторският състав и журито на предприемаческата конференция отличиха сред всички кандидатствали, са мобилната платформа за обучение „Млад изобретател“, Foodobox – мобилно приложение, което спасява годна за консумиране храна, Edg.bg – електронен дневник за детски градини, Hotfarm – първата люта ферма в България, FoxCrop – дигитална платформа, която позволява свободна търговия без посредник между производители, ресторанти и магазини, както и VODORASLO – биореактор с микроводорасли.

Суперотборът от ментори, които ще консултират представителите на отличените бизнеси, се състои от Димитър Димитров – изпълнителен директор на Allterco, Емил Вагенщайн, главен маркетинг директор на Ozone.bg, Мартин Куванджиев – основател на GoStartups и съосновател на Bitcoin Gold, Веско Колев – главен изпълнителен директор и основател на Icanpreneur, Орлин Радев – изпълнителен директор и съосновател на AMPECO и Силвия Павлова – основател на козметичния бранд Wooden Spoon.

Вижте още:  Над 5600 украинци започнали работа на трудов договор у нас

Освен провеждането на менторски сесии, всички присъстващи по време на специализираната конференция Founders Today на 28 юни ще станат свидетели и на задълбочена дискусия, в която представители на инвестиционната и предприемаческата общност в България ще коментират възможностите за финансиране на иновативна бизнес идея, как се създава здравословна среда за растеж на бизнеса, предимствата и недостатъците на франчайзинг модела и още много ключови за сектора теми. Професионален коментар по темите ще направят Крум Алексиев – директор на управление „Корпоративни клиенти“ в УниКредит Булбанк, Никола Стоянов – основател и собственик на STOYANOV ENTERPRISES, Георги Манолов – мениджър „Бизнес развитие” в Nexo и Христо Борисов – съосновател и изпълнителен директор на първия български еднорог Payhawk.

По време на предприемаческата конференция участие ще вземе и проф. Мартин Вечев – създател на първия интуитивен език за програмиране на квантови компютри, архитект и двигател на INSAIT.

Генерални партньори на Founders Today са УниКредит Булбанк и Nexo. Събитието се организира с подкрепата на Алтерко. Институционални партньори са „Индустриален Холдинг България“ АД, Френско-българската търговска и индустриална камара, Германо-българска индустриално-търговска камара, Българската стартъп асоциация (BESCO), Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Betahaus Sofia, CEED Bulgaria, Sofia Tech Park, Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Медийни партньори на Founders Today са Bloomberg TV Bulgaria, сп. BusinessGlobal и Rabota.bg.

гръцки преводач Добрич

Източник: