агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Гала дава на майка си 2000 лева месечно! Бабата на Мари е със синя кръв и от сой

„Баба ми е най-любимият човек на света!“, призна наскоро дъщерята на Гала – Мари, която завърши тази година висшето си образование, но продължава да работи като инфлуенсър. Това ще рече, че единствената наследница на телевизионната водеща рекламира стоки в интернет, а за последната й „работа“ помогна и нейната баба.

seo-blog7

 

Мари имаше задача да обяснява колко красиви и функционални са бижутата на известна марка и направи това с помощта на майката на Гала.

 

„За мен баба блести и излъчва нейната си топлина, която е неповторима и привлича всички, които я познават – сякаш да си вземат малко блясък от нея. А тя раздава и раздава и все по-ярка става, зарежда я това споделяне. Това съм наследила и аз – зарежда ме да споделям. Но най обичам с баба. Минавам да пием кафе, тя казва: „Много хубави пръстени, бабо”, „Твои са!“. Свалям, давам и съм най-щастлива да я гледам как носи частичка от мен със себе си“, обясни към снимките с рекламираните бижута и баба си Мари.

 

Майката на водещата на „На кафе“ била богаташка наследница. Тя е израснала в ранчо край Дунав с девет спални като във всяка стая отбрани десерти чакали многобройните гости. Семейството имало румънски корени, затова едно от любимите ястия на Мари от детството било мамалига – студен качамак. Майката на Гала очевидно е чифликчийска щерка, която след национализацията е избрала да живее в Плевен, където на бял свят идват Гала и брат й и решава да не разгласява много-много буржоазното си минало.

 

гръцки преводач Добрич

Днес тя живее в апартамент в София, който преди нея обитавала водещата и Мари. Преди години телевизионерката си купи просторен апартамент в близост до първия, който отстъпи на родителката си. Братът на Гала от десетилетия живее в Америка, затова за майка им се грижи водещата. Тя нямало как да го прави от разстояние, ако майка й живее в Плевен, затова я прибрала при себе си в столицата.

Вижте още:  Плеймейтката на Рачков бременна в трети месец

 

По време на пандемията майка, дъщеря и внучка не бяха се виждали с месеци, за да предпазват възрастната родственица. Днес обаче трите жени в семейството се виждат често въпреки продължаващата зараза, а телевизионерката се грижи за комфорта на майка си и й дава по 2000 лева месечно, за да е на топло и добре нахранена.

 

Мари изкара ковид два пъти, като обясни, че болестта протекла различно. За втори път щерката на Гала се зарази на морето, където никой не спазвал противоепидемичните мерки. „Не, не съм ваксинирана“, уточни тогава Мари, която не пропусна да се пошегува и с баба си, която при новината за заразяването й реагирала с думите: „Ама ти все гола ходиш“. В интерес на истината младата красавица е доста смела в облеклото и неведнъж си е навличала гнева на приятеля на Гала – Стефан, заради разголените си снимки. Макар да не й е истински баща, Стефан Николов проявява бащинска загриженост за единствената дъщеря на любимата си.

 

Водещата на „На кафе“, която ще стана на 55 години, загуби баща си Георги преди десетилетия. Като дете тя също е била много близка с баба си, която живеела в плевенското село Долни Вит, пише „Минаха години“.

Източник: