агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Галя на Азис заприлича на мъж след тежка раздяла, а каква мацка беше! (Снимки)

Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, се утешава в залата след тежка  раздяла, научи HotArena.

seo-blog7

Галя съвсем наскоро направи профила си в Instagram публичен и това даде възможност на повече хора да се наслаждават на снимките. Феновете й с ужас видяха, че миската, която доскоро бе оприличавана на куклата Барби е заприличала на мъж.

Според нейни близки съвсем наскоро Галя е приключила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да започне сериозни тренировки в залата. А в началото всичко било само за тонус и здраве, но много скоро манекенката така се запалила и започнала да тренира силово всеки ден, а  резултатите са налице.  Димитров все по-често качва снимки в мрежата, на които се вижда, че е във форма на професионален спортист.

„Тя вече прилича на мъж“, „Вижте й ръцете“, са малка част от коментарите на нейни последователи под снимките. Преди време хубавицата можеше да се похвали с образ – мечта за всеки мъж, руса коса, пищни гърди, изваяно тяло. Дори я сравняваха с модела Виктория Силвестед, писа „Телеграф“. Начинът, по който днес Галя изглежда накара почитателите й да се замислят, че вероятно мацката има амбиции  да превърне хобито си в професия и нищо чудно скоро да я видят на някое състезание.

Източник:

Вижте още:  Победителката от „Звездите в нас“ дарява наградата си на болна приятелка