агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Излизат нови песни на покойната Лорина Камбурова! (Подробности)

Шест месеца минаха от внезапната кончина иа непрежалимата Лорина Камбурова от сериала „Скъпи наследници”. Не е забравена и догодина ще се появи нов албум с иеиздавани песни, записани приживе. Това съобщи нейната дуетна половинка Росен Пенчев, с когото обикаляха страната и пееха във формацията „Рос’н Лорина”.

seo-blog7

 

„Днес се навършва половин година от смъртта на Лорина. Не е забравена. Останаха много недовършени песни в общия ни проект. Някои от тях ще бъдат включени в албум, който ще бъде качен навсякъде в нета, както и ще бъде направен на физически носител (компактдиск). Също така ще бъдат включени и новозаписани версии на някои песни с гост артисти. Подробности ще бъдат обявени скоро. Албумът в памет на Лорина ще бъде реализиран на 27 май 2022 г. с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”, гласи съобщението.

 

Припомняме, че в края на май З0-годишната Лорина издъхна в руска клиника след тежко възпаление на белите дробове. Талантливата млада жена била предразположена към опасно наследствено заболяване и през годините то бавно се е проявявало. Майка й починала от рак на белите дробове, а баща й – след инфаркт и инсулт, пише „България Днес“.

 

„На едно участие разбрахме, че Лорина има белодробно заболяване. Не че на самото събитие се случи нещо, но имаше влошаване, което лекарите отдаваха на други неща, и тя невинаги беше стабилна по това време на концерти. А то се оказа, че има причина за това. Така че, ковид, да, той е натиснал спусъка накрая, но заболяването беше сериозно и то, така или иначе, доколкото поне тя ми е казвала, не й даваше много време. А за трансплантация говорехме още преди повече от година или две”, разказа Росен Пенчев.

Вижте още:  Дебют: Галена се пробва като актриса в Лондон

Източник:

гръцки преводач Добрич