агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Коли на Tesla не палят, Мъск се извинява

Някои собственици на електромобили Tesla „заседнаха” на пътя, заради софтуерен проблем
(снимка: CC0 Public Domain)

Множество водачи на електромобили Tesla установиха през последното денонощие, че колите им са блокирани. Проблемът се оказал в приложението, предоставяно от производителя на колите.

Десетки собственици публикуваха данни в социалните медии, че са получили „съобщение за грешка” в мобилното приложение на Tesla, което им е попречило да се свържат със своите превозни средства, съобщи в репортаж BBC.

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск лично отговори на едно оплакване от шофьор в Южна Корея в Twitter: „Проверка”. По-късно Мъск обяви, че приложението „се завръща” онлайн.

Приложението на Tesla се използва като ключ от шофьорите – за отключване и стартиране на автомобилите им. Блокирането на апликацията означава собствениците на колите да не могат да подкарат превозните си средства.

Някои собственици на електромобили Tesla се оплакват, че са „заседнали” посред пътя, защото просто не могат да запалят колите си.

„Извинете, ще вземем мерки, за да гарантираме, че това няма да се случи повторно”, написа Илон Мъск в Twitter.

Източник:

Вижте още:  БОРИКА пуска услуга InfoPay за „отворено банкиране”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *