агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Кошмарна новина за футболист на Франция

Нова тежка контузия в лагера на Франция се получи във вчерашния мач с Австралия. Левият бек Люка Ернандес се свлече на земята при гола на “кенгуратата”, държейки се за коляното. Притесненията в лагера на “петлите” се потвърдиха, тъй като поради тази контузия бранителят е аут до края на Мондиала.

seo-blog7

Франция страда изключително много от липсата на свои футболисти. Карим Бензема, Кристофър Нкунку, Пол Погба, Нголо Канте и Преснел Кимпембе лекуват различни травми и не могат да помогнат на “петлите” в тяхната защита на Световната титла. Въпреки проблемите, Франция победи с 4:1 Австралия във вчерашния мач, осигурявайки си спокойствие и самочувствие преди предстоящия сблъсък с Дания.

Дидие Дешан изпитва трудности, избирайки състава си, тъй като все повече футболисти отсъстват, но ще се надява тази група от играчи да направи достойна защита на Световната титла на “петлите” от 2018-та година.

Източник:

Вижте още:  Нойер: Десет поредни титли е немислимо