агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Кремена Халваджиян се издокара като клоун за ЧРД (Защо снаха й не уважи празника)

Докато повечето родни звезди събират тен по морето, една от тях реши по изключение да си остане в София, за да празнува рожден ден. Това е Кремена Халваджиян. Стилистката навъртя 53 лета в края на миналата седмица и отбеляза повода в собственото си заведение в центъра на София. Рожденичката се беше издокарала като клоун, а по снимките, които излязоха от събитието, не се вижда нейната снаха – Александра.

seo-blog7

 

Кремена Халваджиян по традиция прекарва всички свои празници, както и част от ваканциите си в чужбина, в компанията на своето семейство. Откакто е половинка на сина й Бебо, снахата Александра никога не е пропускала тези поводи. Този път обаче стройният й силует не се забелязва на нито един фотос от купона. На снимките, които самият свекър Маги Халваджиян публикува в социалните мрежи, се вижда кой ли не. Там са „обичайните заподозрени” по партитата на семейството – Гала с мъжа си Стефан, Джуджи с приятелка, Димитър Станчев (от супершоу „Невада”) с жена си Ася, Мария Игнатова с мъжа си Ивайло „Нойзи” Цветков, както и звезди, които по-рядко се виждат в компанията на семейството, но явно са близки с него, като Боби Турбото с жена си Калина Крумова, цигуларят Веско Ешкенази със своята половинка, Ваня Джаферович и др.

Разбира се, на купона са били Джуди Халваджиян, Маги Халваджиян и синът на Маги и Кремена – Бебо Халваджиян. Има доста снимки, запечатали как рожденичката прегръща и целува своя единствен наследник. Има и снимки, на които Бебо позира с други гости на партито. Но няма снимки на майката на двете му деца – Александра. Този уикенд тя публикува фотоси от плажа на Созопол.

Вижте още:  Екранният Ботев: За мен всички политици се гаврят с народа, отвратен съм!

Едва десетина дни преди рождения ден на Кремена нейният син е бил в Париж заедно с Александра. Възможно ли е да са се изпокарали след това? За Бебо и Алекс се говори, че не са от най-спокойните и често спорят. В същото време обаче се твърди, че и много се обичат. Доказателство за това са двете им деца. Свекървата Кремена никога не е крила, че обича снаха си като родна дъщеря. Не случайно Александра работи във всички предавания на своя свекър, а свободното си време си също споделя със семейството на мъжа си. Ето защо е странно да не се появи на рождения ден на свекърва си. Каква може да е причината? Възможно да се е ядосала за него на Бебо и напук на него да е решила да остане на море с децата, вместо да пътува за партито на майка му. Но е възможно и снимките й от Созопол да не са актуални, да се е прибрала в София, но да се е наложило да остане вкъщи заради децата.

Самата Кремена, поне на снимките, не изглежда притеснена от отсъствието на снаха си. От външният й вид личи, че много се е постарала над тоалета си и май много се харесва с него. Визията й наистина е забележителна, но не в добрия смисъл на тази дума. В старанието си да се отличи от тълпата стилистката се е направила на клоун. И то не симпатичен клоун, какъвто може да бъде поканен на детски рожден ден, а по-скоро някакво подобие на зловещото чудовище от филма „То” по Стивън Кинг. Навсякъде около нея се развяват розови воали, блестящи камъчета и изкуствени плитки, които са по-подходящи за маскараден костюм отколкото за 53-и рожден ден.

Вижте още:  Джони Пенков кретал на старини с 10 лева на ден

Мария Игнатова например, която е в съвсем семпла розова рокля, изглежда далеч по-добре не само защото е по-млада и стройна, а защото е облечена с повече вкус. Не е ясно как мъжът на Кремена – Маги, я е пуснал да излезе от дома си, облечена като гротеска. Самият той е бил в обикновени дънки и риза. Продуцентът вероятно не осъзнава, че любовта изисква не само да приемеш другия, какъвто е, но и да му кажеш, когато самият той не усеща, че става за смях, писа Уикенд,

 

гръцки преводач Добрич

 

Източник: