агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Крум Зарков с палат за 310 000! Най-големият враг на Корнелия Нинова се шири в 115 квадрата в центъра на София

Съперникът на Корнелия Нинова за председателския пост в БСП Крум Зарков е собственик на апартамент за 310 хиляди лева. Скъпарският имот той е декларирал в имуществената си декларация пред КПКОНПИ, която е подал като депутат в предходните две 45-о и 46-о народни събрания.

seo-blog7

 

Жилището му се намира буквално на пъпа на София. То се помещава в старинна кооперация на столичния бул. „Княз Дондуков“. Квадратурата, която социалистът е посочил, е от внушителните 155 квадратни метра. Имотът се води собственост на Крум и съпругата му Ирина и е закупен още през 2015 г.

 

Към днешна дата пазарната му цена е скочила почти двойно, предвид ръста на цените в имотния сектор. Зарков не е платил цялата сума от над 300 бона за дома си със спестявания. Изтеглил е и ипотечен кредит от българска банка, който се води на негово име и възлиза на 116 995 лева. В декларацията на претендента за лидер на Столетницата обаче не е вписано каква част от дълга си той е погасил до момента и каква му остава.

 

Друго недвижимо имущество на свое име актуалният враг №1 Корнелия Нинова не декларирал официално. Вписал е единствено, че притежава лек автомобил „Пежо 308“, закупен пpез  2016 за 10 хиляди лева. 10 бона държи и на влог в банка.

 

гръцки преводач Добрич

Според документа жена му Ирина няма спестявания, коли и имущество, пише „Ретро“.

Източник:

Вижте още:  272 лв. скарали Кичка и Панайот – толкова му е бензинът! Отказал да изпее „Искаш огън да ти дам“