агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Луиза Григорова съсипа косата си, мъжът й я харесва и без гъста грива

Лузиа Григорова съвсем е съсипала косата си, откакто се изруси. Колегата й Бойко Кръстанов пусна снимка, на която се вижда, че е останала с пет реда изгорели кичури по главата. Актрисата никога не е имала гъста и буйна грива, но в последно време перчемът й съвсем е оредял. На някои кадри дори се забелязват голи петна по скалпа й, които правят впечатление и на почитателите й.

seo-blog7

 

Едва ли обаче това неприятно състояние се дължи само на изрусяването. Възможно е да е следствие и на Ковид-19. Григорова изкара вируса миналата година, а косопадът е често срещан симптом след преболедуване. За щастие, има много съвременни методи, чрез които звездата може да подобри вида на косата си.

Хубавото в случая е, че мъжът на Луиза- режисьорът Мартин Макариев, си е харесва и без гъста грива. След 5-годишен брак те изглеждат по-влюбени от всякога. Радват се и на невръстния си син Бран, който през септември ще навърши 2.

Съпругът на актрисата има още един наследник от предишен брак, но Григорова е в отлични отношения с момчето. Тя твърди, че 11-годишният Боби приема много добре братчето си. „Стараем се да му обръщаме внимание, за да не се чувства изолиран”, коментирала е звездата.

Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им премина през някои изпитания, но актрисата положи големи усилия да задържи режисьора до себе си.

Съпрузите са разказвали, че са запознали на снимачната площадка на сериала „Дървото на живота”. Веднага си допаднали, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си Кремена. Поддържал паралелни отношения и с актрисата Елена Петрова. „Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен!”, признавала е звездата от „Стъклен дом”.

Вижте още:  Тъмничарка, учителка, стоматоложка и майка на 5 деца влизат в битката за „Мисис България“

Клюката гласи, че Макариев имал доста бурна любов с къдрокосата Елена Петрова, също омъжена по това време, но младата и амбициозна Луиза успяла да ѝ го отмъкне под носа и да го заведе до олтара.

гръцки преводач Добрич

Запознати твърдят, че първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният й часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За късмет, проблемите й не били сериозни и след кратко лечение резултатът бил налице.

Луиза често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение и ежедневни разходки с бебешката количка. Отскоро актрисата е тръгнала и на фитнес, за да е в още по-добра форма за летните месеци.

 

Източник: