агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мики Рурк ще е кум на сватбата на Деси Тенекеджиева (СНИМКИ)

Деси Тенекеджиева ще се омъжва, а кум на сватбата й ще бъде актьорската звезда Мики Рурк.

seo-blog7

“Казах: “Да!” на Бен Чарлз Едуардс по време на постпродукцията в Лондон на филма ни “Колелата на рая”. Щастлива съм.”

Това написа в нета актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева, която официално ще се жени в България за дългогодишното си гадже – писателя и режисьор Бен Чарлз Едуардс. Симпатичният мъж е и най-упоритият ухажор на българката от години. Двамата се познават отдавна, но в публичното пространство Деси никога не го е представяла на приятелите си. Малцината, които го познават, знаят, че Тенекеджиева и Бен само работят заедно, но между тях от години прехвърчат и любовни искри извън чисто професионалните.

Пръстенът на ръката на Деси и щастливият Едуардс

Пръстенът на ръката на Деси и щастливият Едуардс

 

В публичното пространство Деси Тенекеджиева никога не е афиширала любовна връзка. Приписвани са й такива с Миро от “Каризма” и с Камен Воденичаров. И за двамата тя е отричала.

“Е, аз не се имам за светица. Дори напротив. Много съм влюбчива. Била съм влюбена във всеки един мъж, който е бил до мен в определен период от живота ми. Като се замисля, те не са били много. Сериозните ми връзки са шест. Иначе съм се влюбвала и в детската градина, и в училище. Това са най-истинските влюбвания, защото са най-безкористни”, споделя за личния си живот Деси.

гръцки преводач Добрич

След като през 1998 г. си отива съпругът й Стоян Камбарев, Тенекеджиева се зарича да не се жени повече. В негова чест всяка година актрисата учредява награди “Полет в изкуството”, а фондацията, с която помага на млади и талантливи хора, носи името на покойния й съпруг – Стоян Камбарев.

Вижте още:  Джулиана Гани: Съжалявам бившия си, злобата и завистта му към мен ще го изядат!

С днешна дата обаче актрисата вече е влюбена отново сериозно и двамата са решили да се обвържат. Едуард работи с нея повече от шест месеца в Холивуд по филма “Колелата на рая”. Съвсем скоро ще видим лентата и на голям екран. В нея участва и легендарният Мики Рурк.

“Влизането му към нашия актьорски състав е сбъдната мечта! Горд продуцент съм”, написа преди месец Десито. Нейният бъдещ съпруг Едуард е един от най-добрите приятели на Рурк и със сигурност той ще стане кум на двойката.

Продуцентът е щастлив от избора си

Продуцентът е щастлив от избора си

 

70-годишният актьор вече покани влюбените и на своя рожден ден, като така им показа откритото си приятелско отношение. “За мен е чест, че се включвам в този филм”, каза Мики Рурк, след като си направи селфи и с Деси, и с Едуард “по холивудски”.

Деси Тенекеджиева има син от покойния си съпруг Стоян Камбарев. Йосиф Камбарев е завършил Първа английска гимназия и учи в чужбина.

Източник: