агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Министър Проданов от Пампорово: Оптимист съм за предстоящия зимен сезон

Министър Проданов от Пампорово: Оптимист съм за предстоящия зимен сезон

seo-blog7

Снимка: БГНЕС

Оптимист съм за предстоящия зимен сезон. Два са основните критерия да бъде успешен – първият е да има много сняг, а вторият – да има много туристи. Това заяви министърът на туризма Христо Проданов по време на откриването на зимен сезон 2021/2022 в Пампорово.

По думите му в курорта са създадени условия противоепидемичните мерки да се спазват, съобщават от Министерството на туризма.

Изпълнителният директор на “Пампорово“ АД Мариян Беляков също изрази надежди за настоящия зимен сезон, тъй като за първи път от години има толкова много сняг през декември. Според него от утре цялата ски зона ще работи.

В момента работят всички лифтове в курорта, както и пистите „Снежанка 1“, „Снежанка 3“, „Снежанка 6“, „Снежанка 8“, „Снежанка 13“ и „Стойките 2“.

гръцки преводач Добрич

На територията на комплекса са монтирани допълнителни станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код.

С откриване на зимния сезон в сградата на един от най-големите хотели ще заработи и лаборатория за бързи и PCR тестове.

Източник:

Вижте още:  Рекордно ниско ниво на безработицата - 4.7% през октомври