агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Отново са заедно! Софка си прибра Гринго! (ФОТО)

Софи Маринова за пореден път си прибра мъжа Тодор Давидов-Гринго след поредната им раздяла. За поредното събиране ги издаде колежката й Преслава, която качи обща снимка от вечеря, на която освен тя, половинката й Павел и дъщеричката им Паола присъстват още Софка и Гринго.

seo-blog7

 

Под кадъра Преслава написа „Честита… годишнина, семейство Давидови”, от което Стана ясно, че те не просто вечерят, а празнуват.

 

Припомняме ви, че Преслава и Павел са кумове на Маринова и половинката й. Написаната годишнина предизвика реакция сред почитателите на фолка, тъй като сватбата на Софи и Гринго бе през лятото, явно сега отбелязват датата на запознанството им.

 

Още от лятото се появиха слухове, че Маринова и Давидов са разделени за пореден път, а поредното гипсиране на ръката на певицата е следствие на скандал, завършил с бой. Около 3 месеца те не се появиха никъде заедно, а Софи ходеше по почивки и участия със сина си Лоренцо.

 

гръцки преводач Добрич

Сега изглежда Гринго отново е намерил път към сърцето на изпълнителката и любовта им е възкръснала за пореден път.

 

Веселата компания се е отдала на кратка почивка в спа столицата на балканите Велинград. Те са избрали петзвезден комплекс, където атакуват спа центъра и се забавляват истински. Софи и Преслава дори си пуснаха снимка от басейна. Двете изпълнителки показват завидно за светските среди приятелство и обичат да прекарват цялото си свободно време заедно.

 

Само преди месец те бяха и на Малдивите, където ги придружаваше колегата им Константин. Този път изпълнителят на „Черна роза” липсва от компанията, но те не спират да го поздравяват с кратки видеосторита в социалните мрежи, пише „Телеграф“.

Вижте още:  Ванко 1 пусна холивудски усмивки на лизинг

Източник: