агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Първият търговски комплекс Holiday Park отвори врати в Пазарджик

Голямото коледно пазаруване започна в Пазарджик, след като днес отвориха врати нови 9 магазина от първия етап от изграждането на търговски комплекс Holiday Park. Лентата прерязаха кметът на общината г-н Тодор Попов и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” – инвеститор в мащабния проект.

seo-blog7

„Постарахме се да направим нещо по-различно от всички останали в сферата на ритейла като осветление, витрини, достъпна среда. В рамките на няколко месеца в целия паркинг ще има над 100 дървета и когато кажем парк, нека не си представяме само ритейл парк, а да си представим и нещо като красива среда, която е удобна за хората да пазаруват,“ каза г-н Белчев по време на откриването.

Търговският комплекс се намира на ул. „Димчо Дебелянов” 10, между хипермаркети “Технополис” и “Практикер”. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с богато разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време. Ритейл паркът ще включва общо 20 магазина от известни български и световни марки. След приключването на първия етап от изграждането му днес отвориха врати любимите на мнозина магазини LC Waikiki, KIK, Sport Vision, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, MatStar и Vidioptics. През пролетта на следващата година ще бъде завършен цялостният проект с откриването на останалите обекти – Pepco, TMarket, Hippoland, JYSK, Pause Jeans, Зоомагазин Д-р Стефанов, SOPharmacy, dm и заведение за хранене.

Строителството на Holiday Park е възложено на фирма „Балканстрой КК“ ООД. Комплексът е с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и ще се простира на близо 34 000 кв.м. След завършване на втория етап от проекта застроената площ с магазини, включително тази на Технополис и Практикер, ще достигне 23 000 кв. м. и ще бъде най-големият търговски комплекс в региона.

Вижте още:  Поредна голяма сделка в сателитните комуникации

Освен търговският парк в Пазарджик, в момента се изграждат Holiday Park в Стара Загора, Перник и Хасково. Предстои построяването на такива комплекси в София и Русе.

Източник:

гръцки преводач Добрич