агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Полицай е убит при престрелка край Елхово, извършителите са избягали

Полицай е убит при престрелка край Елхово, извършителите са избягали

seo-blog7

Снимка: МВР

Полицай е убит при престрелка в района на Елхово, в близост до границата ни с Турция.

Според първоначалните данни е имало стрелба между неизвестни извършители и пограничен патрул в гориста местност. Извършителите са избягали, съобщи Нова тв.

По непотвърдена информация става дума за престрелка с мигранти или трафиканти.

В понеделник вечерта неизвестен стреля по наряд на „Гранична полиция” и военнослужещ, който охранява границата в района на село Голям Дервент. Инцидентът се случва около 20:35 ч. Служителят на „Гранична полиция“ е починал на място в резултат на изстрелите, а военнослужещият е успял да се оттегли от мястото и не е пострадал. Най-близко намиращите се гранични полицаи са били незабавно насочени към мястото на престрелката.

гръцки преводач Добрич

За случилото се уведомени турските гранични власти и е направена среща на линията на държавната граница. Целта е да се установи и задържи извършителя. По данни на Нова нюз се предполага, че извършителят е на турска земя. Нарядите, които са пратени, са установили наличието на незаконни мигранти в района.

Към мястото на инцидента пътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, а официалното отбелязване на празника на националната полиция се отменя.

Източник:

Вижте още:  Захариев: Това ще е векът на Китай