агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Престраши се: Блатечки призна за новата жена

Асен Блатечки призна, че има нова жена до себе си, но отказа да разкрие самоличността й. Това стана в интервю за Би Ти Ви миналата неделя. След повече от година увъртане, 51-годишният актьор най-накрая повдигна завесата пред личния си живот, но само дотолкова, че да стане ясно, че и занапред ще продължава да го пази в тайна.

seo-blog7

 

„Личният ми живот е идеален. Не съм сам”, лаконичен беше Асен Блатечки в отговор на водещата Петя Дикова, която открито призна в ефир, че не иска да му задава въпроси за личния живот. Вместо да запита защо в такъв случай му ги задава, актьорът се опита да бъде услужлив, отговаряйки с по една дума на всичко, което тя го попита. Той не разкри нито името на новата си любима, нито показа нейна снимка, но уточни: „Само да кажа, че не е това момиче, за което пишат”.

Става въпрос за млада и силно тунингована брюнетка, чиито снимки с актьора плъзнаха навсякъде преди няколко дни. Момичето явно държи на външния си вид, но фенове на бившата жена на Блатечки – Диляна Попова, обявиха, че не може да й стъпи на малкия пръст. Манекенката допреди няколко години беше напълно натурална, докато въпросната дама, съдейки по снимките й, се е моделирала при съответните специалисти. Звездата обаче сложи край на коментарите по неин адрес. По този начин върна в начална точка „разследването” на всички заинтересовани от темата с жената, с която си ляга.

Допреди няколко месеца Блатечки твърдеше, че е сам. „Нямам жена до себе си”, обяви той през пролетта. Ако е казал истината, значи връзката, за която спомена при Петя Дикова е съвсем прясна и не е причина за раздялата с Диляна. Връзката му с манекенката всъщност не е била гладка от самото начало. „3-4 пъти сме се разделяли с Диляна и след това сме се събирали отново. Веднъж като се счупи една стомна, после и да лепиш… От две години не сме заедно с Диляна, но отношенията ни са чудесни”, обясни преди време Асен.

Вижте още:  Джулиана Гани нарече бившия си „издънка“, показа данъчната си декларация + Още нещо (Снимки в галерия)

Макар отдавна да не е с Попова, той не е забравил, че е баща на нейния син Борил. Много държал, независимо в кой град в България играе, да се прибере вкъщи след представление, за да види детето сутринта и да го заведе на училище. Момчето е във втори клас в Музикалното училище в София. Бащата твърди, че свирело на китара. Когато беше първокласник, беше обявил, че свири на виола. Явно е сменил инструмента. Детето не харесвало професията на баща си и редовно го молело „да се отпише” от нея. Същите молби преди години отправяла към него и каката – Катерина. Момичето, което е плод на връзката на актьора с бившата му жена – режисьорката Катерина Горанова, сега учело в Лондон. С неговата майка Асен също бил в отлични отношения.

 

Източник:

гръцки преводач Добрич