агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Проклеха я! Убийцата на Виолета Донева засипана от заплахи в нета

Близки на момичето твърдят, че е вземала наркотик кристали, оцеляла след свръхдоза

seo-blog7

Профилите на Ивет Стайкова, внучката на актрисата Виолета Донева, която е в ареста, след като бе обвинена за зверското убийство на баба си, са заврели от клетви и заплахи към нея, пише Ретро. Ивет не е активна в интернет от 29 септември, около месец, преди да извърши бруталното престъпление.

Под последната й снимка, на която показва среден пръст, нейни връстници, познати и приятели я засипват с обиди и отправят откровени заплахи към нея. 18-годишната девойка обаче няма достъп до личния си телефон в ареста и не е запозната с атаките срещу нея.

„Дано те преследва до гроб. И дано живееш дълго и го изживяваш всеки ден. Искрени пожелания“, „Като те видя и ще ти извия капачките, мърло“, „Да изгниеш в затвора дано, отрепка“, „Само да смее да си покаже мутрата навън след това, светът ще й се стори малък“, „Помниш ли, когато ти казах, че кристалите ти топят лагерите…“, са само част от писанията, дело на различни хора, по повод извършеното от Ивет зверство.

От техните думи се потвърждава версията, че внучката е била зависима от дрогата. В клип от 2020 г. в социалните мрежи тя признава, че е взела свръхдоза и е била мъртва за 67 секунди. Все още не е ясно дали в момента, в който е извършила убийството на баба си, е била под влиянието на наркотици.

Оказва се, че досега Ивет е лежала 4 пъти в психиатрия, като диагнозата й не е уточнена, но предстои експертизата й да излезе.   

Вижте още:  Валя Балканска: Лъжа е, че ще пея с Азис!

 

Източник:

гръцки преводач Добрич