агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Роналдо с нова атака: На Глейзърс не им пука за Ман Юнайтед, феновете трябва да знаят истината

Продължават разкритията на Кристиано Роналдо в интервюто пред журналиста Пиърс Моргън. В новия откъс от разговора португалецът твърди, че собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър „не ги е грижа“ за клуба.

seo-blog7

По-рано Роналдо заяви, че се чувства предаден от Юнайтед, като твърди, че клубът се е съмнявал в него, когато е казал, че не може да присъства на предсезонната подготовка на „червените дяволи“ заради заболяването на дъщеря си, а също така, че и не изпитва уважение към мениджъра Ерик тен Хаг.

В последния тийзър на интервюто, публикувано от „TalkTV“, Роналдо говори за собствениците на клуба.

„Собствениците на клуба, Глейзърс, не ги е грижа за клуба. Както знаете, Манчестър Юнайтед е маркетингов клуб – те получават пари от маркетинг и от спорта, но според мен не им пука наистина“, започна Роналдо.

Запитан дали някога е говорил или общувал със семейство Глейзър след завръщането си, португалецът отговори категорично:

„Никога, никога. Те са дали цялата власт на президента или на спортния директор“.

Роналдо е наясно, че някои фенове на клуба не са доволни от настоящия модел на управление на клуба от страна на собствениците.

„Феновете винаги са прави. Мисля, че феновете трябва да знаят истината. Те трябва да знаят, че играчите искат най-доброто за клуба. Искам най-доброто за клуба. Ето защо се върнах в Манчестър Юнайтед. Ето защо обичам този клуб. Но има някои неща в клуба, които няма да помогнат на Манчестър Юнайтед да достигне най-високото ниво като Манчестър Сити, Ливърпул и дори сега Арсенал. Ще бъде трудно за Манчестър Юнайтед да бъде на върха в следващите две или три години“, допълни Роналдо.

Вижте още:  Ключов ден за Здравец Гълъбов на Световното

Манчестър Юнайтед отговори на интервюто на Роналдо с това, че ще предприемат конкретни действия веднага, след като станат ясни всички факти около изказването на португалеца.

„Манчестър Юнайтед обръща внимание на медийното отразяване на интервюто, дадено от Кристиано Роналдо. Клубът ще обмисли своя отговор след установяването на всички факти. Нашият фокус остава върху подготовката за втората половина от сезона и поддържането на импулса, вярата и сплотеността, изградена сред играчите, мениджъра, екипа и феновете”, се казва в позицията от страна на клуба.

Източник: