агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

SKADE продължава напред в Clash of Leagues

Най-добрият български CS:GO отбор SKADE успя да премине през първото си препядствие на международния турнир Clash of Leagues. Нашите момчета се справиха със сборния отбор на Австрия категорично с 2:0 победи. Началото беше дадено на Inferno, избрана от българите. Стартирайки от Т-страна, SKADE без проблеми отвори аванс от 12:3, а после съвсем спокойно затвори картата без да загуби нито рунд с 16:3, като в никакъв момент надмощието на „сините“ не беше оспорено или превъзмогнато от противника. За радост на феновете на Вундертийма, а и на неутралните зрители на Mirage нещата тръгнаха в полза на австрийците и по-всичко изглеждаше, че е възможно да станем свидетели на интересен мач. Започвайки като Т, Team Austria успя да набере аванс от 10:3, играейки доста стабилно и с много повече самочувствие отколкото демонстрира на първата карта. Но от този момент до края обаче на Mirage имаше само един отбор. Момчетата от SKADE взеха 13 от следващите 14 рунда, тотално надигравайки своя опонент. Над всички в срещата беше Георги „SHiPZ” Григоров с рейтинг от 1.51 и цели 43 убийства.

seo-blog7

С тази победа SKADE си гарантира място и в утрешния ден на Clash of Leagues, когато ще се изправи срещу BLINK. Малко по-рано през деня той надделя трудно над SHAPE Sports с 2:1. Вторият ден на турнира ще определени кой отбор ще грабне купата, както и малко под 7000 лева за първо място. Срещата може да проследите от 14:00 в Twitch канала на A1 Gaming League – www.twitch.tv/a1gamingleague.

Източник:

Вижте още:  Кошмар за Нойер, контузията му е по-тежка от обявеното