агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Станислав Генчев: Можем да се развиваме и още

Наставникът на Локомотив София беше доволен след победата с 3:0 над Септември София.

seo-blog7

Треньорът на столичните „железничари“ сподели, че е щастлив от добрата игра както в атака, така и в защита, но се надява, че неговият отбор ще продължава да се развива.

„Напълно заслужена победа за нас, тъй като се възползвахме от слабостите на Септември. Създадохме доста голови положения и отбелязахме 3 попадения през първото полувреме. Това ни даде психологическо предимство и спокойствие до края на мача“.

„Септември играе добър футбол и има собствен стил. Стараем се да поправяме грешките и да изчистваме слабостите. Радващо е, че втори мач не ни вкарват гол. Има някакъв напредък, но може още да развиваме и ще го направим“.

„Освен трите гола, създадохме няколко опасни контраатаки, които също можеше да завършат с удар. През втората част се отпуснахме, въпреки че наблегнах точно на това. Това е психологически момент за всеки футболист и при такава конфортна преднина подценява нещата. Ще се постарая да коригирам това нещо“, сподели Генчев след двубоя.

Източник:

Вижте още:  Бостън Селтикс е постигнал споразумение с центъра Блейк Грифин