агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Стилна победа за DWG KIA срещу G2

В повторение на четвъртфинала от Световното първенство през 2019-та, G2 Esports се изправи срещу DWG KIA за старт на група B на тазгодишното издание на шампионата на планетата. В елиминационната фаза, преди 3 години европейският тим се наложи с 3-1 победи, но на старта на настоящото Световно първенство отстъпи пред миналогодишния финалист за около 30 минути.

seo-blog7

От самото начало на мача световните шампиони за 2020-та започнаха да трупат сериозен аванс, като на два пъти елиминираха изцяло състава на съперника. G2 Esports изпитваше големи затруднения с това да печели отборните битки, заради липса на достатъчно оръжия, докато методичното следване на плана за DWG означаваше постоянно доближаване до базата на противника. В крайна сметка, след 17-7, силната игра на “ShowMaker” и компания изпрати южнокорейския състав на върха в група B, където още са тимовете на Evil Geniuses и JD Gaming.

снимка: gettyimages

Източник:

Вижте още:  Младен Кръстаич изравни 34-годишен рекорд в националния отбор