агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Световният номер 14 подкрепи “лудите глави” в тениса

Тепърва ще разберем как ще се представи Тейлър Фриц на Ролан Гарос. Американецът стартира с успех участието си в Париж и сега се изказа в подкрепа на „лудите глави“ в световния тенис. Става въпрос най-вече за Ник Кирьос, като според световния номер 14, тенисът само печели с играчи като австралиеца.

„Много се изговори и изписа за Ник в последно време, но честно казано аз го харесвам. Харесвам го с всичките му положителни черти и недостатъци, защото тенисът има нужда от такива хора. Ник е малко луд, но смятам, че това е прекрасно, защото той не се страхува да бъде себе си на корта. Трябва да има повече тенисисти като него и спортът ни ще бъде още по-напред.

Младите хора харесват Кирьос, защото в негово лице виждат човек бунтар, който е готов да се бори с несправедливостите и макар че често поведението му играе лоша шега, аз не намирам това за нещо лошо. Кирьос има моята подкрепа, а да не говорим за невероятния талант, който притежава“, сподели шампионът от Индиън Уелс.

Източник:

Вижте още:  Фенове