агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Тите: Танцът беше израз на щастие

Селекционерът на националния отбор на Бразилия Тите заяви, че танцът му след победата над Южна Корея с 4:1 е бил израз на чиста радост заради представянето на отбора му в атака.

seo-blog7

“Опитваме се да се адаптираме към характеристиките на играчите”, каза 61-годишният специалист на пресконференцията, запитан за танца си край тъчлинията.

“Те са много млади и аз се опитвам да се настроя към техния език, а част от него е танцът”, каза Тите. Той призна, че играчите са му казали преди мача, че ще го накарат да танцува, ако отбележат гол.

Не всички обаче бяха впечатлени от изпълнението. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн заяви пред британската телевизия ITV: “Хората може да си кажат, че това е част от тяхната култура, но аз мисля, че това е липса на уважение към съперника”.

“Няма друга интерпретация освен щастие при гола, щастие заради тима, щастие от представянето му”, заяви Тите.

“Няма неуважение към съперника, нито към треньора му Пауло Бенто, към когото изпитвам огромно уважение”, категоричен бе бразилецът.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  SKADE продължава напред в Clash of Leagues