агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

TOP Esports е ТОП! И сетовният шампион преклони глава за 9 поредни победи

В десетия си мач от началото на летния сезон в китайското първенство по League of Legends тимът на Top Esports регистрира деветата си поредна победа. Този път тя дойде над действащите световни шампиони от EDward Gaming.

seo-blog7

Успехът дойде след обрат, като EDG спечели първата игра, благодарение на прекрасното представяне на топ лейн на “Flandre”. Последва същински рецитал от страна на jungle играча на Top Esports – “Tian”. Във втората и третата игра именно той бе избиран за най-полезен играч.

С триумфа над световните шампиони “JackeyLove” и компания вече са с баланс от 9-1, като единствено JD Gaming успя да надиграе изцяло китайския състав на Top esports, още в първия кръг. Въпреки невероятната серия на полуфиналистите от световното през 2020-та, лидер остава Victory Five, чийто десети мач е утре. Двубой пък между два от фаворитите ще можем да наблюдаваме в началото на август.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Бивш аржентински тенисист: Федерер е най-великият за всички времена