агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Валя Балканска пристана на Азис! Пеят най=красивите български песни с Галена, Фики и Гери-Никол

Народната певица Валя Балканска, чието изпълнение на прочутата народна песен „Излел е Дельо Хайдутин” лети в Космоса повече от 40 г., пристана на чалгата и ще се включи е мащабен концерт с участието на Азис, Десислава, Галена, Фики и Гери-Никол. Спектакълът под наслов „Песните на моя народ” ще се състои на 22 октомври в столичната зала „Арена Армеец”.

seo-blog7

 

В шоуто ще участват звезди, различни в живота, но обединени от любовта към България. Всички те се събират, за да изпеят най-красивите български песни, но засега се пази в тайна кой от тях кое парче си е избрал. В спектакъла ще участват също Славка Калчева, Лорена, Лео, Дерек, Ансамбьл „ТРАКИЯ“ Пловдив, Ансамбъл „Родопа Смолян, Ансамбъл „Странджа Бургас, Академичен танцов театър Варна, Ансамбъл „Чудесия“ и други. Деца до 7 г. влизат без билет, ако не заемат седящо място, с пълнолетен придружител и декларация, пише „Телеграф“.

 

Билетите за събитието вече се продават на цени между 25 и 90 лв., в зависимост от местоположението в най-голямата зала в София.

Източник:

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Силвена да намали модните си обороти! Маричков облечен в „пюре от щурци“, и още + СНИМКИ