агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Венета Харизанова сама подхранва слуховете за развода си (Снимки)

Преди броени дни столично издание тиражира новината, че Венета Харизанова се развежда със съпруга си. “България Днес” потърси за коментар бившата миска, която не скри възмущението си. Според Харизанова това било фейк, на всичкото отгоре с изтекъл срок на годност.

seo-blog7

“Тази новина се пуска от време на време в медийното пространство от две години. За това време ме разведоха 22 пъти”, казва  пенсионираната моделка. Венета категорично отказа да потвърди факт ли е раздялата със съпруга й Емил Маринов.

“Няма да говоря за това. Но сега авторите на този слух ще си го получат”, обеща ексмиската.

Заради отказа й да отговори с “да” или “не” на въпроса развела ли се е наистина с мъжа си, Венета Харизанова ще продължи да подхранва слуховете за финала на своя семеен живот.

Според публикация в жълтите медии хубавицата и съпругът й Емил Маринов вече не обитавали общо пространство. Харизанова обаче останала да живее в етаж от семейния дом, а мъжът й се преместил в сутерена. Причината бившата миска да не се изнесе от къщата била прозаична: нямала собствено жилище. Апартаментът на родителите й пък бил прекалено малък за нуждите на луксозна жена като Харизанова.

Бившата моделка и половинката й отдавна не мелели брашно, разкриват техни познати. Конфликтите помежду им започнали почти веднага след сватбата. Венета нонстоп се жалвала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на отношенията им. Освен това през годините името й бе замесвано във връзки с други мъже.

Благоверният на ексмоделката на няколко пъти й поставял ребром въпроса за раздяла. Поставял дори пред нея на масата документи за развод, но Венета упорито отказвала да ги подпише. Тя се измъквала от ситуацията, като се поболявала или изпадала в някаква криза, твърдят светски клюкари.

Вижте още:  Анелия към гаджето си Любомир Захаринов: Обичам те, любов моя!

Източник:

гръцки преводач Добрич