агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Внучката на Царя събира родителите си! Мафалда повтаря сватбата им в Палма

Най-голямата внучка на цар Симеон Втори – Мафалда, събира за първи път след развода родителите си княз Кирил и княгиня Росарио, на своята сватба на 28 май. Тя ще се състои в Палма де Майорка, на същото място, където преди 30 г. те са сключили брак. Росарио Надал е родена именно там, а Кирил има къща на острова.

seo-blog7

 

Князът и княгинята на Преслав се разделиха, след като бяха заедно 20 години. Сега всеки от тях има нов партньор и макар че поддържат прекрасни отношения, не се виждат достатъчно често. Но на 28 май ще се съберат отново заедно, на същото място, където са се врекли във вечна вярност, заради дъщеря си.

 

Дано островът и сватбата сега носят по-добра поличба, коментират испанските медии. Мафалда не се страхува от суеверия и очаква с нетърпение да се омъжи за избраника си. Дори не се бори за титла, няма и нужда, разбира се. Ако иска такава, то е да оглави като княгиня класацията на „Билборд“. През 2018 г. Мафалда привлече внимание от музикалната сцена, след като пусна няколко свои авторски песни.

 

Избраникът на Мафалда – Марк, е роден в Лондон, но е от ливански произход. Младоженецът никак не е случаен. Той е син на известния политик Камил Абуслейман, който беше министър на труда на Ливан, пише „Телеграф“.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Васил Найденов отказал на импресариото си да го последва на Мавриций