агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Връзкар: Виктор Стоянов се намести на мястото на Рая Пеева в „Преди обед“

„Ергенът” Виктор Стоянов се е уредил с рубрика в Би Ти Ви, съобщиха от телевизията. Той е едно от новите лица на „Преди обед”. За сметка на това мистериозно намаляват изявите на актрисата Рая Пеева и се говори, че тя спира работа там. Защо? Никой не съобщава.

seo-blog7

Още когато Виктор Стоянов изгря на малкия екран в Би Ти Ви, „Уикенд” прогнозира, че следващата стъпка в кариерата му ще бъде да стане водещ в телевизията. Първият знак, че тази прогноза е на път да се сбъдне, дойде преди няколко месеца, когато Виктор обяви, че е напуснал постоянната си работа в софийски фитнес център. Тогава той не сподели с какво смята да се занимава занапред, но от начина, по който Би Ти Ви го лансираше в ефира си, стана ясно, че му готвят, ако не собствено предаване, то поне рубрика, в която да блести. Миналата неделя телевизията официално потвърди тези подозрения.

Оттам съобщиха, че Виктор е станал лице на нова рубрика в „Преди обед”.

Ден по-късно самият „ерген” обяви в шоуто, че вече ще работи там, след което пусна в социалните мрежи своя снимка заедно с водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. „Новите ми колеги! Съвсем скоро ще ме видите в ново амплоа по Би Ти Ви. Нова поредица в преди обед. Поредицата ми ще бъде на действията – динамична, абсолютно различна от наложения образ. Много предизвикателна както за мен, така и за зрителите. Скоро ще видите първия епизод и предпочитам да не разкривам още. Участието ми няма да бъде само една поредица, а ще сменя различни роли – социални, артистични, ще премери границите на собствената ми устойчивост и любопитство”, написа Виктор Стоянов в коментар към снимката – „Уикенд” публикува текста в оригиналния му вид, без да нанася корекции. Освен това „ергенът” сподели, че вярва, че „с екипа” на шоуто „ще създадат интересно съдържание, което освен забавно, ще бъде и поучително”, от което стана ясно, че той май няма да има кой знае какво участие в определяне на съдържанието на рубриката си, а ще разчита за него на хората зад кадър.

В предаването на Деси и Сашо има и други непознати до момента лица и поредици, както всеки нов сезон, и намаляващото присъствие на Рая Пеева не прави голямо впечатление. Наистина, в шоуто излъчиха едно нейно интервю, но тя остана без собствена рубрика, отдавна вече не е в списъка с водещите и най-вероятно намаляващите й с времето изяви постепенно ще изчезнат напълно. Не е изключено записът на интервюто да е правен преди седмици, след което звездата да е напуснала окончателно.
Рая влезе в „Преди обед” в началото на лятото на 2020-а, когато за актьорите нямаше почти никаква работа заради пандемията и затворените театри. Продуцентът на предаването – Георги Тошев, който не крие, че е семеен приятел на родителите й и я помни още откакто е ходела права под масата, я покани като ко-водеща при Деси и Сашо. Младата актриса се сблъска с яростен хейт от страна за зрителите, които я обявиха за връзкарка, но много скоро стана ясно, че има данни като лице на тв шоу и се справя много добре с работата си. Започнаха да я лансират не само в „Преди обед”, но и в други предавания и дори й дадоха да води новогодишната програма. Ето защо беше голяма изненада, когато през есента на миналата година започна да се появява все по-рядко в компанията на Деси и Сашо, а сега вече почти напълно отсъства.

Вижте още:  Фалшив Вергов сваля наивни мацки, иска да ги „опознае“

Каква е причината? Предвид приятелството с Георги Тошев, едва ли решението е негово.

Тъй като Рая се справяше добре като водеща, най-вероятно не е обвинена и в несправяне със служебните си задължения. Но младата актриса така и не успя да се отърве от прозвището „скандална” заради историите си с Явор Бахаров, който преди време бе обвинен, че я е пребил на публично място. Актьорът, както е известно, има взимане-даване с полицията, а любимата му, въпреки всички негови проблеми, не се отказва от него. Ето защо продължават да я сочат с пръст като „лошо момиче” – нещо, което е в рязък контраст с консервативния имидж на медията. Взимайки това предвид, е лесно да се допусне, че заради лошия си имидж актрисата не е желана в Би Ти Ви. Разбира се, не е изключено и тя сама да е поискала да намалят работата й в телевизията, след като проблемите около пандемията започнаха да отминават и актьорските й ангажименти най-вероятно са станали повече.

Участници в „Сървайвър” също влизат в предаването

Двама от участниците в последния до момента сезон на „Сървайвър” влизат в „Преди обед”, за да правят обща рубрика. Това са Иван Георгиев, нашумял с умалителното име Ванко, с което всички се обръщат към него, и Ганка Статева, която пък наричат Гани. Тяхната рубрика ще се казва „Ти можеш” и ще дава идеи за постигане и поддържане на добра физическа форма. Радина Червенова пък ще смени едната от рубриките си – вместо поредицата си в понеделник, в която показваше известни в миналото лица, тя ще разказва за живота на работещите майки. Ще продължава да води рубриката си за психология и отношения „Опасни връзки”, като темите в нея вече ще се избират от зрителите. Сред новите водещи са и слабо познатите до момента Владимир Гешев и Милен Стаматов, които ще занимават зрителите съответно с грижа за околната среда и със света на технологиите и виртуалния свят.

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Бони спести 1 милион лева от бакшиши