агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Явор Бахаров стана рибар, Рая готви улова

Явор Бахаров и Рая Пеева влязоха в ново амплоа – той стана рибар, а любимата му – готвачка, узна HotArena.

seo-blog7

Това са и любимите им роли, тъй като са наложени извън света на киното и театъра, а именно в живота, далеч от светлините на прожекторите. С въдица в ръка 36-годишният актьор преоткрива хоби от миналото, а половинката му се заема със стъпка номер две – приготвянето на улова. Любопитна подробност е, че в кухнята тя импровизира, ръководейки се от гурме тенденциите. Страстта на Рая към кулинарията се засилва в последните години. Приема задължителната трапеза вкъщи като предизвикателство и за разлика от повече домакини не залага на доказали се рецепти, напротив – всичко ново й е повече от интересно. Прилага го от вкъщи, търсейки съветите на близки и приятели, които се занимават професионално с това. 

На гурме трикове я учи Божана Кацарова, която спечели “Мастършеф”. Рая се старае да сервира порциите и с впечатляващо оформление. Самият Явор признава, че от обикновена риба тя може да сътвори шедьовър на масата. Двамата са търсачи на непознати, нови диви места и кътчета. “Докато имаме какво да ядем и покрив над главата, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави щастливи е много просто”, споделят звездите, пише Телеграф. 

Източник:

Вижте още:  Тошко Йорданов се развел тайно заради млада вирусоложка? (Снимки)