агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жената на Антон Радичев призна за връзката му с Парцалев: Имало е наистина някаква история между тях, но тя е в миналото (Актьорите делили обща квартира)

“Имало е наистина някаква история между Антон и Георги Парцалев, но аз я оставям така, както е била. Тя е в миналото”, коментира за “България Днес” Емилия Боянова, половинката на Антон Радичев. Така тя за първи път призна публично за “голямата дружба” между легендарния комедиант и неговия по-млад колега. Парцалев е подал ръка на Радичев в началото на сценичната му кариера, разказваха през годините хора от гилдията.

seo-blog7

Актьорът и поетесата живеят от години под един покрив, но новината за официалната им женитба се оказа засега силно преувеличена. Позволили са си кратка ваканция в Созопол, защото новият сезон чука на вратата, а с него и професионалните им ангажименти.

Георги Парцалев подал ръка на младия си колега

Георги Парцалев подал ръка на младия си колега

 

“Аз се занимавам с организиране на концерти и арт събития, три години нямахме работа заради пандемията, но още през септември със сина ми се посвещаваме на бизнеса. Друг път си позволявахме повече екстри през лятото, но сега се налага да се лишим от тях”, сподели спътницата на Радичев.

И на плажа обаче тя не изоставя подготовката на новата си стихосбирка. Там нямало да има стихотворение, посветено на любимия й мъж, защото по думите й това не било в нейния стил. Въпреки това Боянова призна, че “винаги би занесла на Антон студена бира на плажа”. Бизнес дамата довери, че “Оркестър без име” е един от любимите й филми. Затова с радост би повторила сцената с бирата в живота, но “Антон вече не пие, пази се”, поясни Емилия Боянова.

Поетесата добави, че Антон Радичев загърбил бирата след прекаран нелеко COVID.

гръцки преводач Добрич

“Боледувахме и двамата, не беше лесно, наложи се да се възстановяваме”, оплака се Боянова.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Донатела Версаче „страда“ от шипове, Бони с нов моден инцидент. Защо? И още + СНИМКИ

Приятелката на ветерана на Народния сподели още, че предвижда и музикално-поетичен спектакъл след излизането на стихосбирката си.

Антон Радичев вече не пие бира в живота

Антон Радичев вече не пие бира в живота

 

Тя обаче не уточни дали Радичев ще се включи в спектакъла, или ще ръкопляска от публиката. “Нека засега го запазя в тайна, но определено имам предвид някои актьори”, каза Емилия Боянова.

Преди няколко месеца обаче арт двойката преживя премеждие. Крадци атакуваха къщата на Боянова в столичния квартал “Овча купел” и затова двамата поставиха СОТ. Това е сериозно перо в бюджета, а звездата от “НЛО” все още не е получил премията за ваксинация.

“Имам много тела и не мога да се ваксинирам”, каза пред медиите популярният комик.

Стоянка Мутафова: Те живееха в една квартира

Преди десетина години легендата на БГ комедията Стоянка Мутафова спомена в интервю, че Георги Парцалев и Антон Радичев са делели една квартира.

Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова

 

Това е било в зората на кариерата на бъдещата звезда от “НЛО”, уточни Госпожа Стихийно бедствие.
Тогава Радичев побърза да отрече думите на знаменитата си колежка. “Бяхме само приятели”, наблегна ветеранът на Народния.

Източник: