агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жената на Благо вади яки пачки

Финансово независимо от съпруга си е жената на Благой Георгиев. Младата Полина, която се ожени за бившия футболист, е бизнес дама, пише Българя Днес.

seo-blog7

Секси брюнетката, която смени Златка в леглото на Благо, от години печели доста допри пари от продажба на детски дрехи. Приходите й гарантират финансова независимост и от нейните родители, и от Благой. Полина се ориентира към собствен бизнес малко след като завършва  училище. В началото й помогнали нейните родители, но след това се оправя сама. Девойката от Велинград помага и на фамилния хотелиерски бизнес.

Откакто са семейство, двамата с Благой прекарват немалко време в хотела в курорта. Благой вече заведе и всичките си деца на почивка там, за да се опознаят с Полина. По всичко личи, че родителите на Полина вече приемат новия си зет. Самата тя сподели, че първоначално не са го одобрили и са били категорично против сватба с футболиста.

Междувременно половинката на Благой смени фамилията си в социалните мрежи и вече официално се представя като Георгиева.    

Източник:

Вижте още:  Звезда на ЦСКА заби синеока красавица