агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Бръмчалката Михаела Тодорова предпочита партньорите й да са „строг господар“

Коя е тя

seo-blog7

Михаела Тодорова е носителка на короната “Мис Плеймейт” за 2019 година. Родена е в Казанлък, на 23 години. След успеха си на “Плеймейт” Тодорова стана една от най-одумваните жени у нас. Мишето даде специално интервю за читателите на вестник “България Днес”, в което разкри много любопитни подробности около личния си живот.

– Михаела, къде ще прекарате Нова година?
– Имах сериозни колебания дали в България или в Турция. Все пак реших да съм във Велико Търново. Ще бъда в кръчмата на Галена. Там тя ще пее с Азис. С Галена съм близка и затова реших да съм в България.

– Каква година изпращате?
– Противоречива – имах и хубави, и лоши моменти. В началото на годината имах трудности. Загубих много близки хора. Бях изпаднала в дупка. Стабилизирах се. Възстанових се психически. През годината, която си отива, имах много хубави моменти. За тях трябва да благодаря на Господ. Аз съм много вярваща, между другото. А се надявам следващата да е още по успешна. Започвам ново начинание. Следващият ми проект е свързан с нова песен. Тя ще е дуетна и ще бъде с голяма наша звезда. Още не искам да разкрия с кого точно ще е.

– Мислите ли вече за деца?
– Честно казано, се заглеждам по малките хлапета, но още не съм готова за тази крачка. Да имаш деца е голям ангажимент. Искам първо да си изпълня нещата, които съм си наумила. И чак като съм напълно готова, тогава ще дойде времето и на семейството. Разбира се, трябва да намеря и мъж, от когото да имам деца. Засега още не съм срещнала човека, с когото да създам семейство.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Лепа Брена се е... поразлепила, Дафова - компромис между Версаче и Арлекин, и още + СНИМКИ

– Какво ще получите за празниците?
– Надявам се, че ще ми вземат това, от което имам нужда, без да пиша писмо до Дядо Коледа (смее се). За мен е достатъчно близките ми да ме обичат и да се живи и здрави.

– Навсякъде у нас и по света се влиза със зелен сертификат. Имате ли?
– Да, ваксинирах се. Не съм го направила само заради зеления сертификат, въпреки че ми е от голяма полза заради пътуванията. Повече се притеснявам за близките си – най-вече заради мама и баба. Затова се имунизирах. Баба ми е възрастна. Ваксинирана е, но все пак ме е страх. Майка ми не иска да се ваксинира. След ваксината съм по-спокойна. Смятам, че да се имунизираш е най-адекватното решение в тези смутни времена.

– Вие сте запалена пътешественица. Колко страни посетихте тази година?
– О, не знам. Много са. Не съм ги брояла. Само за декември бях в Румъния и Англия. Обичам да пътувам много и го правя постоянно. След Нова година мисля да отида на някоя топла дестинация. Да е малко по-екзотично място.

гръцки преводач Добрич

– Посетили сте куп страни. Къде ви харесва най-много?
– За мен мястото не е от толкова голямо значение. Най-важно е компанията. Хората, с които си. Иначе в Бали е най-хубаво. Там е най-разнообразна храната. Условията са на ниво. Културата им е много различна. Има какво да се види. Пълно е с различни животни, а аз много ги обичам. Лошото на Индонезия е, че е много далеч. Полетът е твърде дълъг, едвам го издържам. Трудно бих се навила да отида отново. И хапчетата за сън не ми помагат да изкарам полета. Не ме хващат (смее се).

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Белослава нагази модния лук, Генова и Любо - среден за въображение, и още + СНИМКИ

– Къде ви харесва повече – на плажа край морето или на планинска вила, която е обградена със сняг?
– На вила в планината. Звучи по-романтично. Стига да има една камина, червено вино, да си пусна един филм. И любовта да ври и кипи.

– Напоследък е модерно много звезди да си оперират я носа, я дупето. Вие замисляте ли се за подобна интервенция?
– Като цяло не бих си барнала лицето. В последно време и аз се замислям за операция на дупето. Много съм слаба, а искам задните ми части да са по-пищни и по-големи. Едно бразилско дупе няма да ми стои никак зле.

– Сменихте визията и от отбора на блондинките преминахте в отбора на брюнетките. Как ви харесват повече мъжете?
– Всеки ми казва, че и руса, и тъмна съм много хубава. Дълго време бях блондинка. Много се чудих дали да сменят цвета на косата си. Питах кой ли не. И накрая се реших да си върна естествения цвят. Според мен с тъмна изглеждам една идея по-естествена. По-стилна и класна. Не знам дали е от това, но откакто съм брюнетка, имам много положителни емоции.

– Има ли популярен мъж, за който мечтаете да излезете на срещи или да сте нещо повече?
– Хм. Като малка харесвах много Майк Тайсън. Допадат ми по-груби мъже. Такива, които изглеждат по този начин. Свикнала съм мен да ме харесват, а не аз тях. Като цяло мен външният вид не ме впечатлява. Като видя мъж, не казвам “уау”. Един мъж трябва да ме впечатли с характер. Разбира се, той трябва да има възможности. Но и да има много пари, ако няма държание, няма какво да се случи. Не обичам мъжете да ме командват.

Вижте още:  Отново са заедно! Софка си прибра Гринго! (ФОТО)

– Вие сте от Казанлък. Бихте ли се върналите един ден в родния си град, за да развивате бизнес там?
– Аз го правя в момента. Помагам на майка ми в стартирането на нов бизнес. Отварям и хранителен магазин. Ако имам възможност, бих помагала. Често се прибирам при семейството. Бих продавала в магазина, стига да съм там.

Източник: