агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Извънбрачната дъщеря на Пламен Галев не познава татко си, който изчезна преди тя да се появи на бял свят

Малката дъщеря на Пламен Галев – Мария, която е плод на извънбрачна връзка с любовницата му Юлияна, вече е почти 10-годишна госпожица. „Уикенд“ се добра до снимки на малката красавица, която направо е одрала кожата на майка си. Момичето живее и ходи на училище в Дупница, като плътно по петите й я следва охранител, който играе ролята и на шофьор.

seo-blog7

 

Майка й Юлияна (на снимката горе)  я пази от хорските очи и детето води по-затворен начин на живот. Мария не играе на улицата с връстници, не кани и деца в дома си. Тя общува само с роднините си и хлапетата на две приятелски семейства. Детето ходи навсякъде с къдрокосата си майка и двете по цял ден се возят из града, разказват съгражданите им.

 

Малката Мария не познава татко си, защото се появи на бял свят малко след като той и най-добрият му приятел Ангел Христов бяха обявени за издирване от Интерпол. Както е известно, Пламен Галев и Ангел Христов са в неизвестност от май 2012 га. Те избягаха веднага след като на 3 май същата година Върховен касационен съд у нас потвърди окончателно ефективните им присъди. Братя Галеви трябваше да влязат в затвора заради ръководене на организирана престъпна група за рекет и изнудване. Пламен бе осъден на 5 години лишаване от свобода, а Ангел – на 4 години.

 

През юни 2012 г. Интерпол официално обяви за издирване дупнишките бизнесмени, които изчезнаха, след като чуха присъдите си. Двамата не могат да се радват на семействата и жените си, но пък поне не са тикнати в затвора и харчат парите на са воля. Публична тайна е, че в момента пребивават в Дубай, след като преди това са били в ЮАР.

Вижте още:  Десислава Иванчева ражда до края на месеца със секцио

 

гръцки преводач Добрич

Юлияна не смее да погледне друг мъж след Пламен и отглежда единствената си наследница сама, но пък в невиждан лукс. Брюнетката няма нито ден трудов стаж, но пък има имоти и автопарк за милиони. На нея и на сестра й не им се налага да работят и си гледат живота. Галев се залюбил с Юлияна още докато тя е била ученичка, а той семеен мъж. Къдрокосата красавица и ексбаретата Пламен имаха над 10-годишна връзка, но арестът и изчезването му попречиха на съвместния им любовен живот.

 

Припомняме, че бандитът има още две деца, които са от законната му жена. Галев изпратил в Лондон жена си Емилия с двете им деца – Светлана и Георги, когато дъщеря му завършила 7 клас у нас. Бившият командос прибягнал до тази мярка, защото се страхувал за сигурността на семейството си. Освен това държал наследниците му да получат солидно образование и желязна дисциплина. Както подобава на хора от техния ранг, Галеви се нанасят в огромен апартамент в най-тузарския квартал – „Саут Кенсингтън”. След завършването на частна гимназия, Светлана постъпва в един от най-престижните университети с профил финанси. Български емигранти твърдят, че тя е завършила с отличен успех висшето си образование.

 

Дупничани коментират, че момичето не се е появявала от много години в родния си град, но за сметка на това живее луксозно и отдъхва в скъпи курорти по света. Преди няколко години наследницата на Галев се изфука с чисто новото си „Ферари” с кожен салон за над 170 хил. евро. Тогава тръгна мълвата, че автомобилът е подарък от баща й, който, макар и издирван, намерил начин лично да й връчи ключовете. Наред с колите, Галева обича да се фука и с луксозните си почивки, от които публикува снимки в социалната мрежа.

Вижте още:  Бившата звезда на поп-фолка Елена Паришева се завърна в България

 

За разлика от амбициозната млада бизнес дама Светлана, децата на другия от тандема Братя Галеви – Ангел Христов, живеят в България, без излишна показност на лукс. Майка им Радмила, която все още е съпруга на издирвания от Интерпол Ангел Христов, е треньор на деца по художествена гимнастика, които редовно печелят отличия в шампионати.

 

Светлана никак не се обича с Юлияна и не приема малката Мария за своя сестра. Двете не си общуват и дори никога не са се виждали. Първородната щерка на Галев ненавиждала любовницата на татко си и я обвинявала в много грехове и нисък морал.

 

„Един ден ще стане война за парите на Пламен. Не знам как ще си ги поделят, защото Мария е призната от него и по закон й се полага наследство, но Георги и Светлана няма да й дадат много лесно. Добре че преди да изчезне, остави не малко пари кеш, кредитни карти и сметки на Юлияна, че да може да са обезпечени “, коментират съгражданите им.

 

               

Източник: