агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Даниел Лорер бил плейбой, сключил забранен брак с жена си

Даниел Лорер и съпругата му Виолета сключили забранен брак и нарушили 500-годишна семейна традиция в рода на министъра на иновациите и растежа,  писа „Ретро“.

seo-blog7

 

 Двамата се запознали в Белгия преди повече от 15 години, докато работили в престижни компании. Докато се срещали, той излиза с други девойки, разказва жена му, която била твърдо убедена че той не е мъж за нея. Още тогава се чудела коя ще бъде тази, която да се обвърже сериозно с плейбой като него, защото й се струвал неблагонадежден за семейни отношения. 

 

Съдбата обаче изгрява хитра шега и в крайна сметка тя се разходила до олтара с него. Близките му трудно възприели новината за сватбата защото за първи път от 500 години насам някой в неговото рода се жени  за жена, която не е от еврейски произход. Освен това е четири години по-възрастна от него, което допълнително смутило близките му.

Лорер и Виолета са родители на три деца. Семейството влезе в епицентъра на скандала, след като стана ясно, че не само той ще бъде на ръководен държавен пост, а и жена му Виолета. Тя бе скандално назначена за началник на кабинета на вицепремиера по еврофондовете и съпредседател на продължавам промяната Асен Василев, с когото  семейството има топла приятелска връзка от години.  Шуробаджанащината лъсна и на друго ниво, защото премиерът Кирил Петков и жена му Линда се оказах и кумове на Даниела и В

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Бойко Борисов стана атракция в чалготека на морето