агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Камелия Тодорова не познава баща си

Камелия Тодорова споделя, че фамилията й идва от мъжа, с когото майка и Стойка, певица от хоровата капела „Светослав Обретенов“, живее без брак.

seo-blog7

Кирил Тодоров е уважаван преводач, меломан и киноман. Звездата носи името му, но той не е родният и баща. Тя обаче спира до тук и не коментира кой е действителният й родител, дали го познава и дали е общувала с него във времето.

Камелия винаги акцентира на своята благодарност за широката си обща култура, която получава от Кирил Тодоров. В дома им, в центъра на София, се говори само на френски, тъй като Кирил Тодоров като дете расте в Париж. Камелия се чувства като руска аристократка и когато язди с братовчедите си, подозира обаче, че носи и нещо  британско в себе си.

През 90-те започва да вярва, след като баща я води при астролог, че от 14-те си прераждания девет пъти е мъж, като нито едно от тях не е в България. Неслучайно почти всички нейни роднини са пръснати по света – братовчедите й живеят в Англия и Испания, брат й в САЩ. Камелия има необяснимо силна езотерична  връзка и с дядо си Коста Тодоров, който цял живот митарства по света. Тя го чувства като свой гуру, въпреки че не й е кръвен роднина, нито го познава Той е роден в Москва в семейството на българин и гъркиня от остров Крит, а след това завършва военни училища и университети в Русия и България, влиза в четата на войводата Петър Самарджиев, за да се бие за Македония.

Източник:

Вижте още:  Коя го носи по-добре? Певици мерят знойните си тела (Вижте Маги Джанаварова срещу Инна)