агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мария Илиева крие дъщеря си по нареждане на таткото! Синът й Алекс пък е медийна звезда

Вече една година Мария Илиева крие дъщеря си. Малката София, която проплака в края на юни 2021 г., все още няма публични изяви. В профилите в социалните мрежи на известната й майка липсват мили фотосесии, каквито има с по-голямото й братче Александър.

seo-blog7

 

Талантливата майка отказва да показва второто си дете. Според слуховете причината в мрежата да няма нито една снимка на момиченцето е желанието на бащата Александър Междуречки да не показва детето си. Очевидно Мария Илиева се съобразява с половинката си и дори и да сподели някой мил кадър, лицето на София е скрито с емотикон.

 

И така на единствената обща снимка на София и Александър момиченцето отново е заместено от шарено цветенце, поставено на личицето й.

 

За разлика от София брат й Алек „Синиър“, както Мария го нарича, е медийна звезда. Четиригодишното момченце вече има десетки участия в телевизионни предавания. Алек често се изявяваше и в живите включвания на майка му в социалните мрежи, като двамата дори пееха на последователите й, пише „България Днес“.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Синът на Деси Радева се прибра завинаги от САЩ! Страхил Свиленски ще пробва спортна кариера в Европа