агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мъжът на Марта от „Ергенът” й слагал рога

Мистерията около развода на хубавата Марта от „Ергенът” започва бавно да се разплита. Тя твърди, че се е разделила с бившия си мъж, защото искала да се наживее. Все още го обичала, но имала нужда да изпита неща, които й липсвали с него, а после, ако е рекъл Господ, двамата отново можело да се съберат. Но истината май ще се окаже по-различна. Бизнесменът, за когото е била омъжена красивата брюнетка, й е слагал рога, твърди жена, която се представя за негова бивша любовница.

seo-blog7

 

Още във визитката, която снима за риалитито на Би Ти Ви, Марта сподели, че е разведена, но бившият й мъж продължава да е изключително важен за нея. От думите и поведението й в шоуто пък стана ясно, че тя продължава да го обича. Това е причина ергенът Виктор Стоянов да я избере за отпадане въпреки симпатиите си към нея. Миналата седмица в „Ергенът” бе излъчено как самата Марта му казва, че иска да му бъде единствено приятелка и че се надява някой ден да се събере отново с мъжа си, от когото има 14-годишна дъщеря. Бащата на детето искал същото.

Каква е причината за раздялата на двойката?

До момента Марта не е дала адекватно обяснение за това. Едва ли някой вярва на думите й, че понеже се е омъжила млада и не се е наживяла, на 36-годишна възраст е решила да се разведе, за да си навакса пропуснатите купони. Хубавата художничка твърди, че мъжът й бил по-голям от нея, затова не му се ходело на партита, както на нея. Тези думи накараха много зрители да мислят, че се е обвързала с „чичко паричко” в почти пенсионна възраст. Но и това не е вярно.

Вижте още:  Ето кой е новият мачо на Джулиана Гани – полицай на стаж в Търново! (+Уникални негови снимки САМО ТУК)

Снимки, които самата Марта е пуснала в социалните мрежи, разкриват, че мъжът й е млад и хубав. Ако не му се купонясва, това вероятно се дължи на умора, тъй като „момата” не работи, а бившият й се труди за двама, поддържайки доста добър стандарт за нея и дъщеря им Криста. Оказва се обаче, че докато се потил, за да печели пари, май е разпускал с други дами. Зрителка на „Ергенът” алармира в медиите, че е имала връзка с бившия на Марта по времето, когато той е бил обвързан с нея. Двамата се запознали през социалните мрежи и преживели заедно кратка, но страстна афера. Жената разбрала, че човекът е женен, едва след като официалната му половинка се прочу и по сайтовете излязоха техни общи снимки. Била шокирана от разкритието.

Ако тази история е вярна, тя би разбулила загадката около раздялата на Марта с любимия й, за когото продължава да твърди, че е мъж-мечта. В случай, че е открила, че й изневерява, логично е да е поискала да го напусне. Пред хората обаче, за да не го излага и да не наранява дъщеря си, тя твърди, че причина за решението й са неизживените купони.

Кой всъщност е мъжът на Марта?

гръцки преводач Добрич

Името му е Мартин Иванов. Освен, че е млад и симпатичен, той най-вероятно е фен на спорта, защото от фигурата му личи, че тренира редовно. Засега не е ясно каква е професията му, но се говори, че бил бизнесмен и печелел доста добре. В социалните мрежи е отбелязал, че е необвързан. Това би могло да означава две неща – или все още търси заместница на Марта в живота си, надявайки се на „кастинг” за мястото да се явят възможно най-много дами, или се надява да се събере с бившата си половинка. Самата тя не отрича желанието си отново да е с Мартин, така че най-вероятно е въпрос на време двойката да заживее отново под общ покрив. Наскоро фенка пожела на Марта в социалните мрежи да се събере с мъжа си. „Нищо не се знае”, бе отговорът на брюнетката.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Миро - сам юнак на коня, Тита да пита преди да се... оплита! И още + СНИМКИ

 

Източник: