агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

След 75 години чакане: в английско семейство се роди момиче

100-годишната прабаба на шестима пра-правнуци отпразнува раждането на първата дългоочаквана пра-правнучка.

seo-blog7

В английския град Нортфлийт, графство Кент, семейство, в което са се раждали само момчета в продължение на 75 години, празнува раждането на първото момиче от 1947 г. насам, съобщи Daily Mirror.

100-годишната прабаба Гуен Смит беше особено доволна от дългоочакваната си правнучка, която бе кръстена Маева. Понеже Смит живее в старчески дом, семейството й трябваше да преговаря с ръководството, за да отпразнува рождения ден на момичето в разширен формат.

На тържеството се събраха пет поколения от семейството: сред гостите бяха 5 внуци, 8 правнуци и 6 пра-правнуци на британката.

Смит е родена на 28 февруари 1921 година. На 16-годишна възраст тя срещнала младия мъж Рон и през 1940 г. се омъжила за него. След сватбата Рон е бил изпратен в чужбина за пет години като част от инженерните войски на Обединеното кралство. След събирането, двойката се радвала  да пътува дълги години, отглеждайки двете си дъщери Глория и Сандра.

По-рано беше съобщено, че в Ливърпул три поколения жени в едно семейство са родени в един и същи ден. Журналистите на Liverpool Echo отбелязаха, че вероятността за такова съвпадение е приблизително 135 000 към едно.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  НАТО планира постоянно военно присъствие по границата