агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Спас Делев: Конкуренцията в Лудогорец е жестока

Атакуващият футболист на Лудогорец – Спас Делев, бе избран за Играч на мача при успеха с 6:0 над Хебър. Делев се отличи с два гола и една асистенция, като това бяха първите му попадения от началото на сезона.

seo-blog7

„Благодаря за наградата. Контузията, която получих е стар проблем. Надявам се всичко да е наред и да отшуми бързо.За мен е важно във всяка една тренировка и всеки един мач да се раздавам. Конкуренцията е жестока, има силни футболисти. Аз съм тук, за да се боря, ще давам всичко от себе си, а треньорът ще преценява кой да играе”, коментира Делев.

„Треньорът решава колко ще играя, дали минута или две. Аз ще давам всичко от себе си докато съм тук. Имаме доста мачове през 2-3 дни, трябва да сме в кондиция, за всеки мач. Треньорът успява да ни държи концентрирани през цялото време. Всеки чака своя шанс и дава максимума от себе си”, каза още той.

„Не съм аз човекът, който да оценява селекцията, но всеки който е дошъл тук е много добър футболист. Треньор като Моурньо се спира с много дисциплина, с много тичане на терена. Надявам се, че ще постигнем добър резултат срещу Рома”, допълни Спас Делев.

Източник:

Вижте още:  Намалиха наказанието на защитник на Манчестър Юнайтед в ШЛ