агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Тервел Пулев стана строител! Боксьорът стартира нов бизнес с луксозни апартаменти

Известният ни боксьор Тервел Пулев нагази в строителния бизнес, като фирмата носи знаменитата му фамилия. Подкрепа в новата компания му оказва адвокат Васил Михайлов, с когото спортистът ще строи и продава луксозни апартаменти в затворен комплекс в столичния квартал „Малинова долина”. Техен съдружник е и жената на Тервел – бившата волейболистка Диана Ненова.

seo-blog7

 

Преди седмица трикратният европейски шампион и бронзов медалист от Олимпиадата в Лондон през 2012 направи първа копка на сградите, кръстени „Плиска” и „Преслав”.

 

„Много съм щастлив за това начинание, което е ново и за мен в живота. С Васил вървим заедно и потегляме с натоварването. Относно материалната част, изкарваме пари чрез бокса – някой чете в Интернет колко пари се изкарват като баща на три деца, като глава на семейство, да направя нещо, което е авторитетно, смислено и хубаво. Това са основните неща, които искам да кажа от мое име”, сподели обичаният спортист, който наскоро се дипломира и като юрист в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

 

На събитието бяха едни от най-близките познати на Тервел – популярният телевизионен водещ Ники Кънчев, който от години поддържа добри отношения със семейството, и Боби Ваклинов, който неотдавна стартира своя тв поредица. Във фирмата брат му Кубрат Пулев няма участие.

 

гръцки преводач Добрич

Идеята за подобно начинание била на по-малкия Пулев, който от години работел в тази насока, трупал капитал за самия старт и търсил потенциални партньори. Бизнесът не се сторил апетитен на Кубрат, който така или иначе припечелва добре от срещите на ринга.

 

В основния екип на „Пулев инвест груп” е инженер Ангел Михайлов. Той развива дейността си в сферата на жилищното строителство и всички негови фази, в това число проучването, проектирането и изграждането на сгради, както и търговия с недвижими имоти, пише „Галерия“.

Вижте още:  Мария Илиева крие дъщеря си по нареждане на таткото! Синът й Алекс пък е медийна звезда

 

Източник: