агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Васко Кеца се вози в трамвая! Има само телефон с копчета! (Папарашки снимки)

„Обикновен човек съм, возя се в трамвая!”

 

Това признава неотдавна естрадната легенда Васил Найденов. Певецът отново доказа, че е близо до почитателите си и не се прави на голяма звезда, макар да е точно такъв. Папараците на „България днес“ хванаха в крачка изпълнителя на „Синева“, докато върши работа в центъра на столицата.

 

Кеца чинно изчаква трамвая да дойде, като търпеливо отброява заедно с електронното табло след колко минути ще дойде мотрисата. Облечен изцяло в черно, Васил Найденов спазва мерките, като носи маска и пази социална дистанция.

 

Изпълнителят дори носи предпазното средство, докато чака градския тъй транспорт, тъй като на спирката има сериозно струпване на хора. Найденов се качи необезпокояван в трамвая, седна на една от седалките и започна да води разговори по телефона.

 

Интересен факт е, че певецът все още ползва стар апарат с бутони и няма модерен смартфон. Това означава, че поради липсата на така необходимия за всеки тийнейджър смартфон Кеца носи сертификата си на хартиен носител. Съвсем скоро певецът и импресариото му Ивайло Манолов ще си поставят трета доза ваксина, пише „България Днес“.

Източник:

Вижте още:  От цвят на цвят: Черната Златка не може без мъж, похвали се с нова бройка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *