агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Виктория Петрова стана модел за картина на любимия мъж

Красен Кралев рисува, докато си почива от парламента и откри втора изложба

seo-blog7


Ден след празника на родната му Варна, на 16 август, бившият спортен министър Красен Кралев откри втората си самостоятелна изложба в местната галерия „Графит”. Тя е кръстена „Вдъхновения 2” и включва 42 картини, рисувани тази година в почивките от работата в парламента. Изложбата отново е благотворителна, като средствата отиват в местния клон на СБХ за подпомагане на изобразителното изкуство в града.

На откриването се събраха много варненски художници и приятели на политика. На очи се набиваше отсъствието на половинката му Виктория Петрова, която тази седмица не бе на работа в Би Ти Ви. От партийните съмишленици на Кралев да си купи картина дойде Тома Биков, който с интерес разгледа платната с лодки и риби.

Биков е бургазлия, а Кралев е категоричен, че си остава варненец.

„Аз много обичам морето, въпреки че от години живея в София, никога не съм се откъсвал, винаги съм бил част от Варна и съм се чувствал варненец. Така че това можете да го видите в изложбата, присъства отчетливо”, каза на откриването той, пише Минаха години.

 

 

 

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Теди Александрова: Радвам се, че се разделих с Емрах! Никога повече не бих се върнала