агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Жената на президента пръсна над 100 бона за тоалети (Снимки)

Над 100 000 лв. за тоалети е похарчил Десислава Радева за петте години, в които се подвизават като първа дама на България, узна HotArena.

seo-blog7

Проста сметка направена по цените на роклите и костюмите, които носи жената на Румен Радев по официални събития в рамките на мандата му, показва, че сумата от 100 бона се равнява на над 270 минимални пенсии, или парите които един пенсионер получава за 22 години, ако доживее толкова след пенсия.

В тази сума не влизат всички дрехи, които генерал Деси е пазарувала за ежедневието или пък не е обличала на публично място, както и аксесоарите, дамските чанти, обувки, разходи за фризьор, грим, маникюр, които са задължителна част от подготовката й за всяка изява под светлините на прожекторите. Безспорно най-скъпите в гардероба на първата дама са дрехите ушити от нейната дизайнерка Невена Николова, с която преустановиха приятелството и работното съотношение в последните месеци. За петте години тя й изработи девет рокли и един костюм. Най-скъпите са балните рокли, с които първата дама дефилира в Япония . Двата сини тоалета струват по 10 000 лв .

Радева година наред пазарува от шопинг бутиците до сградата на Президентството собственост на бизнесдамата и нейна дружка Илияна Алипиева. Оттам Деис излизаше с торби пълни с покупки на марката Мак Мара. Тя притежава редица рокли, поли, ризи и палта от тази марка, чиито цени варират между 1000 и 3000 лв., писа Ретро.

Източник:

Вижте още:  УАУ! Мис Плеймейт спечели конкурс с котето си (Снимки)