агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Дани Ангелов срещнал новата си в църква, бившата му чака дете от новия си мъж

Любимият инспектор на родните тв зрителки – Черкезов от сериала на Нова тв „Братя”, е срещнал новата си половинка Петя в църквата. Това разкри самата младоженка преди дни. Актьорът Даниел Ангелов, който изигра популярния образ от криминалето, сключи втори брак в края на септември, а по Коледа най-накрая разбули тайната около тази своя нова връзка. Оказва се, че е бил разведен цели 3 години преди да се запознае с актуалната си половинка. Бившата му жена също се била омъжила за друг и дори очаквала дете от него.

seo-blog7

 

Дани Ангелов се запознал със съпругата си Петя едва преди година. „Ние се засякохме на едно събитие в църквата, в която ходим. Там се видяхме за първи път”, разказа младоженката в интервю за Би Ти Ви. Макар че връзката им се е развила много бързо, началото не е обещаващо. Актьорът не крие: „Моето първо впечатление беше: „Тази какво ми се… такова?”. Беше една… малко глътнала бастуна и важничеше. И аз като цяло си викам: „Красиво момиче, очевидно, но по-добре – надалеч!”, спомня си Ангелов. Петя също не била с позитивни впечатления. „Не го харесах. Дори казах на моите приятелки: „Този, ако ми е съпруг, няма да го изтърпя и две минути”. Но Бог има чувство за хумор”, коментира младоженката. Всичко това става в края на миналата година. Влюбеният актьор бързо оповести за връзката си малко след запознанството с Петя, като започна да пуска снимки с нея в социалните мрежи. „Уикенд” първи съобщи за новата любов на звездата от „Братя”. През лятото стана ясно, че влюбените са се сгодили, а се ожениха в последния ден на септември.

Вижте още:  Старост-нерадост: Рачков боядисва косата си заради младата Анита

Актьорът предложил брак пред 30 души на едно от тепетата в родния град на любимата си – Пловдив. Той бил приготвил букет от 29 рози – според броя на годините на булката, а предложението било снимано със скрита камера. С хора от църквата направили имитация на снимки на филм за вярата в Бог. Младоженецът се правел на режисьор, качил Петя на тепето, уж за да я интервюира, а там била аранжирана маса, имало розови листенца и свещи, той паднал на колене, а приятелите му били поставили възглавничка, върху която да се подпре. Той обаче забравил да я използва. На тепето били родителите и сестрата на булката, които се криели. Дани излъгал, че няма пръстен, тъстът му в онзи момент излязъл пред дъщеря си и подал пръстена. По този начин символично дал благословията си за бъдещата сватба. Отговорът на Петя дошъл бързо и, разбира се, бил „Да”.

Младоженката е 15 години по-млада от своя съпруг. Този януари той трябва да навърши 45 години, а тя тепърва ще закръгли 30 лазарника. Актьорът не се притеснявал от разликата във възрастта, но Петя се страхувала, че като по-възрастен той може да си отиде от този свят преди нея. Дани я успокоявал с чувство за хумор: „Само кажи, ще уредим ти да си първа”.

Сватбата била със 150 гости. За булката най-важни били роклята и украсата, а за младоженеца – осветлението и музиката. Двойката още не бърза да има деца. Дани има момче и момиче от първия си брак, а Петя предпочита да се наслади спокойно на връзката си с него и чак след това да ражда. Двамата искали да изградят стабилен брак, заради което им било важно да имат достатъчно време, за да се опознаят, преди да създават общо потомство. Според Ангелов основната грешка на младите семейства е, че се втурват да правят всичко наведнъж – да купуват жилище, да създават деца, преди да се са опознали достатъчно добре. Това съсипва връзката. Той искал да избегне подобни грешки.

Вижте още:  Дъщерята на Ваня Щерева стана татуист, нашари десет за ден

Какво го е разделило с предишната му съпруга – Мариана? Актьорът говори с много добро чувство за майката на двете си деца и твърди, че преди да се разведе с нея, е направил всичко възможно да запази семейството си. Той е убеден, че Мариана също е дала най-доброто от себе си. Нещата обаче така и не се получили и през 2018-а двойката официално се развела. Връзката с Петя се случила цели 3 години по-късно. „Всичко беше много достойно, много от сърце. С Мариана се разделихме по взаимно съгласие, с много любов, тя има нов съпруг, дори чака дете в момента”, обясни актьорът. Той е категоричен, че не съветва хората да се развеждат при първия проблем, но когато е опитано всичко, за да се опази семейството, а проблемите продължават, е по-добре да се сложи точка, отколкото да се живее в агония. Децата му в момента се чувствали добре, защото и двамата им родители са щастливи. Те прекарвали пълноценно време и с майка си, и с баща си, което било най-важното.

Източник:

гръцки преводач Добрич